Biocyclische-Veganlandbouw 

Bevordering van Biocyclische-Veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Certificering

CERES GmbH
Duitsland / Internationaal


De in Duitsland gevestigde CERES Certification of Environmental Standards GmbH is de officiële instantie voor Biocyclic Vegan Standard certificering wereldwijd. In samenwerking met lokale inspecteurs garandeert Ceres dat de inspecties in de verschillende landen volledig transparant en volgens dezelfde criteria worden uitgevoerd. Na een succesvolle inspectie wordt het definitieve certificaat uitgereikt door Ceres.

CERES biedt certificering voor biologische landbouw en voedselverwerking - inclusief de Biocyclic Vegan Standard maar ook certificering van biologisch textiel, Global G.A.P. en UTZ  evenals verschillende agrarische duurzaamheidsnormen maken deel uit van de portefeuille.

CERES is actief in ongeveer 60 verschillende landen in Europa, Afrika, Azië en Latijns-Amerika met een team van ongeveer 300 mensen wereldwijd die de visie delen om het vertrouwen van de consument in de gecertificeerde producten te waarborgen en zo de ontwikkeling van milieuvriendelijke beheerpraktijken te verzekeren.

In samenwerking met lokale auditbedrijven garandeert CERES dat inspecties voor het Biocyclic Vegan Standard label in de verschillende landen in volledige transparantie en volgens dezelfde criteria worden uitgevoerd. Na een succesvolle inspectie wordt het definitieve certificaat afgegeven door CERES.

Adres: 

Vorderhaslach 1
91230 Happurg Germany

Website: www.ceres-cert.comE-mailen
Bellen